TEXT NARRATIU: EL PAÍS DE LES FORMES


Hem aprofitat el DENIP (Dia Escolar de la No Violència i la Pau) per treballar aquest vídeo. Un cop vist hem fet una posada en comú i hem anat com seria aquesta història si fos un conte. Entre tots l'hem escrit, respectant les tres parts importants del text narratiu: introducció, nus i desenllaç.

Aquí us el deixem...

EL PAÍS DE LES FORMES

INTRODUCCIÓ

Al país de les formes hi havia el senyor Quadrat i el senyor Triangle. Tots dos es pensaven que la seva forma era la millor.

NUS

Un dia, el senyor Quadrat i el senyor Triangle es van creuar pel carrer, es van mirar de reüll, es van posar xulos i van començar a discutir quina era la millor forma. Cada vegada anaven defensant la seva idea amb més violència fins al punt que el senyor Quadrat va quedar malferit. En aquell moment va veure un forat que el portava a una nova dimensió.

DESENLLAÇ

Finalment el senyor Quadrat va entrar en la nova dimensió i va veure el món a través dels colors i del diàleg. El senyor Triangle va començar a veure les formes i colors i que li explicava el seu antic adversari i es va quedar bocabadat. El senyor Quadrat li va ensenyar una nova manera de veure el món a través dels colors, paraules, formes, idees,  un món en el que totes les formes són importants.


FI



Entrades populars d'aquest blog

La recepta de l'Ona

FEM LÀMPADES DE LAVA

Parlant de tot, a Vilassar Ràdio