COMPRENSIÓ LECTORA: DUES CANÇONS DES DE LA PERSPECTIVA DE LA TERCERA EDAT

Durant el segon trimestre a la USEE hem fet un projecte d’aprenentatge-servei amb el Centre de Dia d’avis del poble: el Casal de Curació.  Hem fet sessions tant a l’aula com al Casal. Les cançons i la comprensió de les lletres ens han investigar les emocions que poden ser present en la tercera edat i posar-nos en la pell dels avis.
La cançó “Resistiré” del Dúo Dinámico ens la va posar l’arterapeuta en acabar una sessió conjunta que vam fer amb els avis i àvies. Vam aprofitar per fer un treball globalitzat de llengua castellana i entendre el motiu pel qual l’Eva, l’arterapeuta havia decidit posar-la i per quin motiu els avis i àvies l’havien gaudit tant.
A continuació us deixem l’enllaç de l’activitat i una imatge gaudint amb els avis i àvies de la cançó:


Per altra banda vam estar treballant, comprenent de forma oral i assajant la cançó “Valset per a innocents” de Lluís Llach, per poder oferir-la als avis i àvies en la nostra darrera sessió al Casal, com a mostra d’agraïment. Vam descobrir que ambdues cançons transmeten molta energia per superar les dificultats, penes i tristeses que a vegades acompanyen la vida, i sobretot la tercera edat.
Us deixem la lletra de la cançó i unes imatges de la nostra actuació


https://docs.google.com/document/d/1t2k494sS-_0W9UqXZbNltq1ZQ49KEjn4BtN0x_EHF_A/edit#heading=h.s5b8isq8q57

Entrades populars d'aquest blog

La recepta de l'Ona

FEM LÀMPADES DE LAVA

Parlant de tot, a Vilassar Ràdio